Återförsäljare av 
svensktillverkat kvalitetsfoder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välbalanserat

högkvalitativa råvaror

 lättsmällt

Skonsam återhämtning

 

FODER FÖR            ALLA HUNDAR 


Valpfoder

Växande/hund

Mästers Valp är ett valpfoder som är anpassat för den växande hunden. Valpen skall inte ha en allt för snabb tillväxt för att benstomme och leder skall hinna att utvecklas ordentligt.

Mästers Valp passar också bra att använda som ett digivningsfoder åt tiken. Detta underlättar valparnas tillvänjning till fast föda eftersom de då redan är vana vid valpfodret.

Mästers Valp har den allra högsta kvalité på de ingående råvarorna, där speciell vikt har lagts på att använda lättsmälta råvaror för att underlätta upptaget för valpen som i början har ett dåligt utvecklat matsmältningssystem. Därför har Mästers Valp ett högre energi innehåll och proteinet är av högsta kvalité och balanserat för att passa en växande hund.

Mästers Valp innehåller frukt-oligo-sakarid (Profeed®) som på ett naturligt sätt stabiliserar hundens mag- tarm funktion och stärker valpens immunförsvar. Vidare innehåller Mästers Valp höga halter av E- och C- vitamin för att ytterligare stärka valpens immunförsvar.

Innehåll: Kycklingkött, animaliskt fett, fullkornsvete, majs, fullkornskorn, hydrolyserat animaliskt protein, ris, hydrolyserat vegetabiliskt protein, sockerbetsfiber, köttbuljong, köttmjöl, fullkornshavre, bryggerijäst, linfrö, hydrolyserad fiber (Arbocel), blodmjöl, monokalciumfosfat, äggpulver, Fruktooligosackarid (FOS- Profeed), Lecitin, BioCholin (naturlig kolinkälla.

Protein: 28% Råfett 18%


Lax och rotfrukter

Kräsen/Känslig hund

 

Svensktillverkat spannmålsfritt helfoder med lax, sötpotatis, morötter och blåbär.

Mästers Balans innehåller skonsamma och lättsmälta råvaror och passar hundar med normal aktivitet. Mästers Balans passar särskilt bra för kräsna hundar och hundar som är känsliga för spannmål.

Fodret innehåller lax vilket bidrar till hög smaklighet och ökat innehåll av Omega 3 och 6 vilket är gynnsamt för hundens hud och päls. 
Med sötpotatis som kolhydratkälla är fodret lättsmält och skonsamt. Fodret innehåller även blåbär och frukto-oligosackariden Profeed som samverkar för ett starkt immunförsvar och god tarmhälsa.

Sammansättning: 
Potatis (20%), sötpotatis (19%), hydrolyserat animaliskt protein, animaliskt fett, ärtor, torkat kött, lax (5%), digest, vegetabilisk fiber, sojabönor, torkad betmassa, vegetabilisk olja, morot (0,2%), frukto-oligosackarider, blåbär (0,1%).

Råprotein 25%, råfett 16%, växttråd 3%, mineraler 8%, kalcium 1,2%, fosfor 0,8%, vatten 10%.

 


Komplett

Normal/aktivitetsnivå/hund

Mästers Komplett är ett svensktillverkat smakligt helfoder för hundar med normal aktivitetsnivå.

Mästers Komplett har en unik sammansättning av högkvalitativa råvaror med ett balanserat innehåll av proteiner och fibrer och ger en god mättnadskänsla hos hunden.

Mästers Komplett har berikats med linfrö som tillför de fleromättade fettsyrorna Omega 3 & 6 och bidrar till en god hud- och pälskondition. 
Fodret har även ett högt innehåll av antioxidanterna E- och C-vitamin samt frukto-oligosackariden Profeed som samverkar för ett starkt immunförsvar och gynnar god tarmhälsa.

Protein 20%, Råfett 10%


Lamm och ris

Aktiv/Arbetande/Digivande hund

Mästers Lamm & Ris Aktiv är ett helfoder baserat på lammkött och ris med extra mycket energi, speciellt lämpat för arbetande hundar och digivande tikar.

Mästers Lamm & Ris Aktiv är fritt från Vete och därmed också fritt från vetegluten.

Mästers Lamm & Ris Aktiv består av speciellt utvalda högkvalitativa och lättsmälta ingredienser som ger din hund all näring, vitaminer och mineraler den behöver.

Mästers Lamm & Ris Aktiv har berikats med bland annat naturligt D vitamin och lättupptagliga mikromineraler för att stärka ben och tänder, samt omega 3 och omega 6 och med lättupptagligt zink för en bra hud och pälskvalité.

Mästers Lamm & Ris Aktiv innehåller också fruktoligosackarider som på ett naturligt sätt stabiliserar hundens mag-tarm funktion och stärker immunförsvaret.

SAMMANSÄTTNING: Torkade produkter av animaliskt ursprung(lamm 17%), ris, vegetabiliskt fett, korn, vegetabiliska fibrer, linfrö, äggpulver, bryggerijäst, majsgluten, fiskolja, fruktoligasackarider, kondriotinsulfat, glukosamin, torkat solanum glaucophyllum (naturligt D-vitamin).

Protein: 28% - Fett: 18%


Jakt

Hårt arbetande hund/jakthund

Mästers Jakt är ett svensktillverkat helfoder utvecklat i samråd med Sveriges yrkesjägarförening.

Mästers Jakt är framtaget för att möta den normalt hårt arbetande hunden, exempelvis jakthundens behov under jaktsäsongen.

Mästers Jakt är ett smakligt helfoder med god smältbarhet, vilket är extra viktigt för den hårt arbetande hunden. Det gör att hunden snabbt kan ta upp näring och vitaminer.

Mästers Jakt innehåller också prebiotikan Profeed som är en kortkedjig fruktooligosackarid (scFOS) som på ett naturligt sätt stabiliserar hundens mag-tarm funktion och stärker immunförsvaret. Vidare har Mästers Jakt ett högt innehåll av E- och C-vitaminer som också hjälper till att stärka immunförsvaret.

Protein 26%, fett 16%.


Extra +

Uthållighet/prestation/återhämtning/för hund

Mästers Extra+ är ett svensktillverkat helfoder utvecklat i samråd med Sveriges yrkesjägarförening.

Mästers Extra+ är välbalanserat med högt energiinnehåll för den aktiva och hårt arbetande hunden.
Mästers Extra+ har en unik sammansättning av högkvalitativa råvaror med ett högt innehåll av protein och fett. Fodret förbättrar hundens uthållighet och prestation samt underlättar för hundens återhämtning.

Mästers Extra+ har berikats med C- och E-vitamin samt beta-glukaner som stärker kroppens immunförsvar och motverkar fria radikaler som bildas i kroppen vid hårt arbete. 
Fodret innehåller även linfrö som tillför de fleromättade fettsyrorna Omega 3 & 6.

Mästers Extra+ innehåller frukto-oligosackariden Profeed som gynnar god tarmhälsa.

Protein 30%, fett 23%.


Välkomna in till oss på Hundtrim Vacker Tass
Svenskt foderprogram av hög kvalitet

Endast beställnings vara